Skip to content Skip to footer

Muzikale seks

Psychologen beweren dat muziek een zekere invloed heeft op de psyche. De impact van muziek is geassocieerd met het toeval of de mismatch van zijn ritme met de interne ritmes van de mens en zijn eigen energieveld. Elke persoon heeft intern en daarom past muziek strikt "haar".

Seksueel zijn de werken van Wagner, Beethoven, Stravinsky en vele andere klassieke muzikanten. "Zijn" Muziek kan worden bepaald door te luisteren naar verschillende melodieën. Het kan zowel een klassieke als moderne ritmes zijn. Muziek moet de verlangen en seksuele energie, fantasie en de bijbehorende stemming wekken.

Het is de moeite waard om te onthouden dat je iemand niet zult kunnen verleiden. Omdat elke melodie daalt op zijn interne ritmes die worden gedicteerd door de situatie. Alleen met zichzelf kan in de letterlijke zin van het woord volledig overgegeven aan muziek, en die in een drukke plaats had gehoord, niet eens aandacht besteden.

De opwindende actie van muziek ligt in het feit dat onder de melodie het lichaam onbewust microdvatsiya begint te maken, alsof. Deze onzichtbare dans kan een partner prikkelen die het op het onderbewuste niveau waarneemt en natuurlijk de danser zelf. Met de hulp van de muziek van Microdvatsiya wordt de basis van intiem contact – contact, waarin niet alleen het lichaam betrokken is, maar ook de mooiste snaren van de ziel. Partners zijn in één ritme, in één stroom, op één golf.

Het is de moeite waard om de muziek te onthouden die bij uitstek geschikt is voor één persoon, een ander kan een negatieve reactie veroorzaken. Daarom is het in het begin de moeite waard om de voorkeuren van de partner te leren. Als dergelijke muziek wordt gevonden, kan het dichter bij zijn "zijn" Voor beide partners. Als je nooit een enkele melodie hebt gevonden, kun je de stilte herinneren, wat ook in mijn eigen erotische is.